Tan Morgül
COP26 iklim zirvesi için Glasgow'da bulunan Tan Morgül canlı yayın bağlantısıyla zirveden izlenimlerini paylaştı.
Açık Mutfak’ta İrem Aksu ve Tan Morgül, Vedat Ozan’la koku, tat, aromalar ve lezzetin dünya tarihsel anlamı hakkında konuşuyorlar.
Açık Mutfak'ta Douglas McMaster’la sıfır-atık sistem stratejilerini ve SILO’nun hikayesini konuştuk...
Filmlerdeki yemek sahnelerini, renklerini, diyaloglarını veya yemeğin yendiği mekanları nasıl "okur" veya algılarız ?
Açık Mutfak - Disiplinlerarası Yemek Konuşmaları'nda Kadir Has Üniversitesi Mimarlık ve Kent Çalışmaları Program Direktörü Ezgi Tuncer’le birlikte iki haftada üst üste göç ve mutfak ilişkisini konuştuk. Programları Açık Mutfak podcast arşivinden dinleyebilir ya da aşağıdaki yazımıza göz atabilirsiniz.
Açık Mutfak’ın ilk programında dünyada gıdaya erişim ve dayanışma ağları, alternatif tedarik yolları ve müşterek üretim-dağıtım mekanlarına göz atıyoruz.
İlk yayınlarından bugüne Açık Radyo'nun hep bir parçası olagelmiş çok kıymetli Cüneyt Cebenoyan'ın anısına 'Libero'nun programcılarından Tan Morgül'ün yazısı...